Karvat peittivät kämmenselät ja puskivat paidankauluksesta ulos. Parrankasvu alkoi silmien alta, ja yhteen kasvaneet kulmakarvat olisivat saaneet bulgarialaisen naiskuulantyöntäjän kateelliseksi.

Sardina Feikkilehden mielestä viiksisiirreklinikkaa esittelevä Aslan Mustafatazze oli loistava keulakuva edustamalleen toimialalle. Karvapalloa voisi hyödyntää markkinoinnissa, koska suomalaiset arvostivat lääkäreitä.

Oli ensimmäinen työpäivä Skunktazze-viiksisiirreklinikan markkinointijohtajana. Naisten kauneuskirurgia oli tuttua omasta kokemuksesta, mutta miehille suunnatut palvelut edellyttivät perehtymistä.

Aslan vei Sardinan operaatiohuoneeseen, jossa sairaanhoitaja Maikki Ripsivuo odotti asiakkaan kanssa. Aslan esitteli Maikin ja kertoi hoitajan olevan korvaamaton. Sardina huomasi poikkeukselliset silmät, joiden tenhoa edes krapula ei pystynyt himmentämään.

Kättelyiden jälkeen markkinointijohtaja palasi omaan huoneeseensa. Hän suunnitteli Movemberiin liittyvää kampanjaa ja viranomaisten lobbausta, jotta viiksisiirteet saataisiin kela-korvausten piiriin.