Anteeksi, tein kauheat oharit. Haluaisin tavata. Tuntui siltä, että meillä oli jotain. ❤ Maikki

Eros Mannström sormeili puhelintaan ja luki viestin uudelleen. Poliisin käsiraudat olivat hiertäneet ihon pois ranteista, mutta nyt kädet olivat kunnossa.

Siitä mies ei ollut toipunut, että oli jäänyt toiseksi naiselle kilpailussa naisesta.

Mamma Rosan tarjoilija tiedusteli, oltiinko valmiita tilaamaan. Eros odotti seuraa mutta voisi ottaa lasin punaviiniä. Suosituksen mukainen espanjalainen Privada Coleccion sopi mainiosti.

Maikki saapui ravintolaan hieman myöhässä. Eros nousi pöydästä ja auttoi neidon tuoliin. Maikki kiitti ja totesi, ettei ollut ansainnut näin hyvää kohtelua. Eros ei väittänyt vastaan.

Tarjoilija toi ruokalistat. Maikki tiedusteli, oliko Eroksen punaviini hyvää, ja tilasi sitten koko pullon. Pienestä rohkaisusta ei olisi haittaa.

Maikki valitsi chevre-pizzan, Eros chorizon. Lasit tyhjenivät ja täyttyivät. Sää, liikenne ja muut turvalliset aiheet hallitsivat keskustelua ruokailun ajan.

Miksi halusit tavata? kysyi Eros. Eikö sinulla ole toinen?

Maikki myönsi näin olevan, mutta se ei ollut ihan sitä, mitä hän halusi. Toinen osapuoli leikki julkisuudessa erään rahamiehen tyttöystävää. Eros oli huomannut asian lehtien seurapiiripalstoilta.

Mitään ei tapahtuisi ennen kuin nykyinen suhde olisi poikki.

Minulla ei ole tapana harrastaa rinnakkaisia suhteita, totesi Maikki. Eros muisteli menneisyydestä, että sen suuntaista oli tapahtunut.

Maikin mukaan suhteesta puhuminen oli liioittelua, sillä he olivat viettäneet yhden yön yhdessä. Eros oli omasta mielestään sopinut myös treffeistä, joille ei oltu saavuttu.

Maikki muisteli pyytäneensä asiaa anteeksi. He voisivat joko lähteä eri teille tai kokeilla yhteistä.

Tarjoilija saapui ja tiedusteli, maistuisiko jälkiruoka. Eros ja Maikki tilasivat kahvit ja rooibosbruleet.

Maikki arveli, ettei kukaan tule paikalle, jos ei ole yhtään kiinnostanut.  Sitten nainen antoi silmien tehdä tehtävänsä. Eros unohtui hetkeen, kun hän katseli suuria silmiä, räpsyviä ripsiä.