Hahmogalleria

Blogissa seikkailevat hahmot ovat mielikuvituksen tuotetta, ja kaikki yhtäläisyydet todellisiin henkilöihin ovat sattumanvaraisia.

Jacques Pyrcyr on viiksiniekka, joka joutuu usein pulaan, mutta selviää tilanteista nokkeluudella tai tuurilla. Hän taiteilee kahden naisen, Pouilly Veivarin ja Penny Wartiaisen välillä.

Pouilly Veivar on kaunis ja määrätietoinen uranainen. Kun Pouilly keinahtelee paikalle, miehistä tulee tahdottomia olentoja. Pouillyn ja Jacquesin urat ja elämät kietoutuvat toisiinsa.

Jacqueline on Pouillyn ja Jacquesin yhteinen lapsi.

Penny Wartiainen on suosittu artisti, joka kävi aikanaan samaa koulua Jacquesin kanssa. Kaksikko kohtaa myöhemmin uudelleen ja löytää toisensa.

Ihanelma ja Aarre ovat Pennyn ja Jacquesin yhteiset lapset.

Magnus von Fyrckendorf on menestynyt liikemies ja talouselämän kummisetä, jonka liiketoimista osa kestää päivänvalon. Jacques ei ole hänen suosikkipojunsa.

Eros Mannström on tekniikan tohtori ja kuntosaliyrittäjä, joka mielellään esittelee öljyttyä ylävartaloaan. Eros kilpailee usein Jacquesin kanssa, mutta onni ei ole aina myötäinen.

Sardina Feikkilehti on silikonilla ehostettu julkisuuden ammattilainen, joka hallitsee huomiotalouden logiikan ja ansainnan.

Hilkka Minerva on pitkän linjan poliitikko, joka nauttii vallasta, poliittisesta pelistä ja miehistä.

Kita Vainola on viihdetoimittaja, joka kaivaa uutiset esiin keinoja kaihtamatta. Hänet on palkittu vuoden journalistina.

Ainikki Nuivanen on suojelupoliisin vastavakoiluyksikön päällikkö, joka hymyilee vain vahingonilosta. Ainoa pehmeä paikka on suhtautuminen eläimiin ja omaan lemmikkikoiraan.

Göbbels eli tuttavallisemmin Göbi on Ainikin dobermanni. Se jahtaa vätyksiä ja ajaa niitä puuhun emäntänsä iloksi. Jos juoksijan vauhti ei riitä, istuminen vaikeutuu.

Jalmari Kahle on päältäpäin leppoisa suojelupoliisin ylietsivä. Jalmarin ruokahalu jaksaa hämmästyttää kanssaihmisiä.

Aslan Mustafatazze on turkkilainen viiksisiirteisiin erikoistunut plastiikkakirurgi. Alsan on perustanut Magnus von Fyrckendorfin kanssa Skunktazze-viiksisiirreklinikan Suomeen.

Boris Gigolov on venäläinen tiedustelu-upseeri, joka taitaa rakkauden kielen. Helsingin jälkeen ura vei Boriksen Etelämantereelle vartioimaan pingviinejä.

Pjotr Skeptinov on FSB:n Helsingin paikallisosaston päällikkö. Pjotr on taitava vakoilija, joka arvostaa perinteisiä tiedustelukeinoja.

Maikki Ripsivuo on Skunktazze-viiksisiirreklinikalla työskentelevä sairaanhoitaja. Maikilla on ainutlaatuiset silmät: ne ovat suuret kuin Bambilla ja syntiset kuin Mae Westillä.

Advertisement