Muodikkaan myöhästymisen raja oli jo ylitetty, joten Eros Mannström päätti selvittää, missä Maikki Ripsivuo viipyi.  Eros astui sisään Skunktazze-viiksisiirreklinikan ovista.

Vastaanottovirkailija kertoi, että Maikki oli jo lähtenyt töistä. Eros kummasteli tilannetta, sillä neito oli vaikuttanut puhelimessa innokkaalta. Jotakin poikkeuksellista oli täytynyt tapahtua.

Eros yritti soittaa, mutta puhelu meni suoraan vastaajaan. Ohareiden kunniaksi hän päätti käydä Black Doorissa yhdellä.

Ulko-ovesta poistui samanaikaisesti kylkeään pitelevä pyylevä mies. Eros piti ovea auki ja tiedusteli, onko kaikki kunnossa, siihen mies että loistavasti.

Eros kohautti hartioitaan ja otti suunnaksi Iso-Roobertinkadun. Muiden huolia ei kannattanut turhaan kantaa, vaikka Jumala oli siunannut lihaksilla.

Black Doorin terassilla näytti olevan hyvin tilaa, mutta Eros pysähtyi paikoilleen. Tien toisella puolella pelattiin teerenpeliä. Se oli pelimiehelle tuttu laji omasta kokemuksesta.

Maikki kumosi kuohuvaa ja flirttaili naisen kanssa. Tämä neito ilmeisesti pelasi molemmissa joukkueissa.

Se oli liikaa.

Eros ei ollut armeijan jälkeen syönyt roskaruokaa. Hän osti ensin katukojusta metrilakua ja tilasi sitten Kotipizzasta Berlusconi-perhepizzan ja 1,5 litraa kokista.

Juu, oreganoa sai laittaa.